Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett!

Storm Down Proofer pehely impregnálószer

Ár: 3 990 Ft
Cikkszám: 282964
Katalógusszám: S51217EE
MÉRET KIVÁLASZTÁSA

Leírás

Visszaállítja a pehellyel töltött ruhadarabok és felszerelések eredeti felületét és szabadalmaztatott, kopásálló, környezetbarát felületet hagy maga után.

  • Három mosásra elegendő adag.
  • PCF-mentes öko formula.
  • Hőre keményedő.
  • Alkalmas minden pehellyel töltött ruhadarabhoz és hálózsákhoz.
  • Kopásálló.

Rázd fel a flakont, önts 75 ml-t az öblítőszer rekeszbe, majd mosd ki a ruhanemű gyártójának útmutatásai szerint. Az optimális teljesítmény érdekében használd a Storm Down Wash mosószert a mosószerrekeszben, ugyanabban a ciklusban. A szárítás során a ruhadarabokat időnként rázd meg, hogy a cellákba varrt pehely ne csomósodjon össze.

Sok pehellyel töltött ruhadarab külső felülete DWR-kezeléssel van ellátva, ez mind a felhasználó, mind a pehelytöltet teljesítményének védelmét szolgálja. A nedves pehely rosszabb, mint a pehely nélküli kabát. A DWR egy idő után öregedni kezd, és elveszíti víztaszító tulajdonságait. A terméknek újbóli impregnálásra van szüksége, amikor a víz már nem cseppek formájában lefolyik az anyagon. Az újbóli impregnálást otthon, a háztartási felhasználó is elvégezheti egy egyszerű mosással. Az ECO Down Proofer termékünket úgy terveztük, hogy ugyanabban a mosási ciklusban használható, mint a Down Wash, így vizet és energiát takarít meg.

Az ECO Down Proofer szárítógépet igényel, szárítsd a vártnál hosszabb ideig, szüneteltesd a szárítást és kézzel rázd fel a ruhadarabot, hogy a pehely egyenletesen eloszoljon a cellákban. A pehellyel töltött ruhadarabok teljes száradása segíti a teljesítményt és csökkenti a büdös pehelyszag kialakulásának esélyét.

Termékadatok

Űrtartalom:
225 ml
Kiszerelés:
folyékony mosószer