Storm márkaleírás

Storm márkaleírás

Storm Waterproofing általános ismertető

A Storm tisztító- és impregnálócsalád egy több száz éves hagyományú márka tapasztalatával hazudtolja meg saját fiatalkorúságát. A Storm legmodernebb szövetkezelő technológiája elkülönül a versenytársakétól, szakmai kutatóközpontja segítségével a cég felülmúlhatatlan teljesítményű, egyedülálló termékeket fejlesztett ki.

Storm termékek

Wash in Waterproofer
IMPREGNÁLÓ HATÁSÚ MOSÓSZER MINDEN SZÖVETRE


Különlegesen erős és tartós vízállóságot biztosít a kezelt ruhaneműnek. Ideális a lélegző anyagokból készült kabátok, esődzsekik, nadrágok impregnálásához, illetve vízálló tulajdonságuk megújításához. Alkalmazásakor meleg víz nem szükséges, a maximális hatás eléréséhez azonban 12 óra száradási időt kell biztosítani. A használt víz keménységének függvényében akár többszöri öblítés is szükségessé válhat (foltosodás esetén).

Wash in Cleaner for all fabrics
MOSÓSZER MINDEN SZÖVETRE


Tökéletes tisztító hatású mosószer, amit vászon, műszálas vagy lélegző anyagokból készült termékekre egyaránt használhatunk. Makacsabb foltok esetén Storm Wash in Waterproofer termékkel kombinálva maximalizálhatjuk tisztító hatását. A mosószer nem tartalmaz semmilyen szövetkárosító összetevőt. A használt víz keménységének függvényében akár többszöri öblítés is szükségessé válhat (foltosodás esetén).

Cleaner and Waterproofer TWIN
TISZTÍTÓ ÉS IMPREGNÁLÓ MOSÓSZER EGYÜTTES


Tökéletes kombináció mindenfajta textília vagy lélegző anyagból készült termék mosásához, impregnálásához. A két termék kölcsönösen javítja egymás hatását. Együttesen használva maximális tisztító hatást maximális impregnálással tudunk ötvözni, így megfelelve a mai kor legmagasabb szintű kihívásainak is. Alkalmazásukhoz meleg víz nem szükséges, a maximális vízlepergető képesség 12 órás száradási idő után érhető el.

Spray on Waterproofer for all fabrics
IMPREGNÁLÓ SPRAY MINDEN SZÖVETRE


Különleges védelmet biztosít mindenfajta szövetből készült termék számára. A száraz vagy nedves felületet 15 cm távolságból lepermetezzük, így a kezelt anyag víz- és szennyeződés-taszítóvá válik, úgy, hogy közben megőrzi lélegző képességét. Alkalmazási területe rendkívül széleskörű, így bárhol használható, ahol tartós védelmet kell biztosítani az időjárási ártalmak ellen.

Fast Wicking Wash
MOSÓSZER ALÁÖLTÖZETEKHEZ


Különleges műszálas és egyéb szövetekből készült aláöltözetek és kesztyűk mosásához ajánlott készítmény. Kitűnő bármilyen termékhez, ami nagyfokú szagképződésnek van kitéve. A hozzáadott ezüstnek köszönhetően a szagképző baktériumok molekulaszerkezetét megbontja, így érvényesíti maximális antibakteriális hatását. Normál gépi mosásnál, 40°C-on a termék kiszerelése egy mosáshoz elegendő.

Stain Remover for all fabrics
FOLTELTÁVOLÍTÓ MAKACS FOLTOKHOZ


Alkalmas kis felületű, durva szennyeződés gyors eltávolítására az egész termék komplett mosása nélkül. Különösen makacs (zsír, olaj) foltokat is sikeresen semlegesíthetünk vele. A tisztítószert alkalmazás előtt egy kevésbé látható helyen próbáljuk ki a kezelendő terméken. Ha a kezelt termék színe nem változik, akkor a szennyezett részt fújjuk be a folteltávolítóval, és a citrus gélt egy puha ronggyal finoman dörzsöljük be a textíliába. Pár perc után öblítsük ki, és ha kell, ismételjük meg, amíg a kívánt hatást el nem érjük. Bármilyen textíliára használható.

Conditioner for all suede & nubuk
BŐRÁPOLÓ SPRAY VELÚR- ÉS NUBUKBŐRHÖZ


Különleges alapanyagainak köszönhetően táplálja a bőrt, megőrzi annak rugalmasságát, megnövelve így élettartamát. Magas fokon véd a víz és külső szennyeződések ellen. Kiváló a nubuk bőrből készült termékek kezeléséhez is. Tiszta, száraz felületre alkalmazzuk, különös figyelemmel a varrások és a peremek mentén.

Conditioner for all smooth leather
BŐRÁPOLÓ SPRAY SIMA FELÜLETŰ ÉS FÉNYES BŐRHÖZ


Különleges alapanyagainak köszönhetően ápolja, táplálja a bőrt, megőrzi annak rugalmasságát, megnövelve így az élettartamát. Megbízhatóan véd a víz és a külső szennyeződések ellen. Tiszta, száraz felületre alkalmazzuk, majd egy puha ronggyal dörzsöljük át a teljes felületet, különös figyelemmel a kiszáradt részekre. Ha szükséges, finoman visszafényesíthető a kezelt felület.

Spray on Deodoriser
CIPŐ, KESZTYŰ ÉS SISAK DEZODOR


Speciális dezodor valamennyi sport- és ruházati termék számára, ahol számítani lehet intenzív szagképződés jelentkezésére. Rendszeres használata hatékony védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen. A hozzáadott ezüstnek köszönhetően a szagképző baktériumok molekulaszerkezetét megbontja, így érvényesíti maximális antibakteriális hatását.
Használat előtt jól rázzuk fel, és hagyjuk a terméken megszáradni.

Spray on Waterproofer for all footwear
CIPŐIMPREGNÁLÓ SPRAY


Bármilyen bőrből vagy bőr/szövet kombinációból készült cipőre vagy bakancsra használható szer. Különleges, felületi feszültséget befolyásoló alapanyagának köszönhetően maximális védelmet biztosít a víz és a szennyeződés áthatolása ellen. Intenzív impregnálást nyújt a lélegző anyagokból készült termékek esetében is, megtartva azok szellőző mechanizmusát.
Száraz és szennyeződésektől mentes felületen használjuk, 10-15 cm-es szórási távolságból.

Spray on Cleaner for all Footwear
CIPŐTISZTÍTÓ SPRAY


Minden lábbelire használható intenzív cipőtisztító szer. Alkalmas a lélegző anyagú termékekhez is, mert nem tömíti el a bőrpórusokat, de a mély szennyeződéseket sikeresen eltávolítja. Nedves felületen alkalmazzuk, majd finom átdörzsölés után öblítsük le, kerülve a cipő túlzott eláztatását. Ezután hagyjuk megszáradni.

Leather cream
BŐRÁPOLÓ KRÉM


Védelmet és vízállóságot biztosít minden fedett, sima és fényes bőrből készült cipő számára. Táplálja a bőrt, pótolja a használat során elvesztett zsírtartalmát, így megőrzi annak rugalmasságát, növeli élettartamát. Tökéletes lélegző anyagú lábbelikhez is, mivel lágy anyagot viszünk fel a felületre (puha wax), így nem zárva el a mély bőrpórusokat. A terméket tiszta felületre, vékonyan vigyük fel (szivacs vagy rongy segítségével), és ha szükséges, a felületet finoman fényesítsük.
Fekete, barna és színtelen változatban kapható.