Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett!

Ethicsport Trainer bemelegítő krém

Ár: 7 000 Ft
Cikkszám: 232496
Katalógusszám: eth_009
MÉRET KIVÁLASZTÁSA

Leírás

Az izmok és kötőszalagok sportoláshoz történő előkészítésére.
Valamennyi sportág esetében. 
Mindazoknak, akiknek gondot okoz izomzatuk sportolás előtti megfelelő bemelegítés. 
Hideg időjárási körülmények közt sportolók számára. 
Már a rajttól intenzív izommunkát megkövetelő versenyszámok esetében.
TÁJÉKOZTATÓ 
Legyen szó bármely sportról is, a sportoló egészségi állapotának megőrzése, valamint az esetleges sérülések elkerülése érdekében ajánlott, hogy már a sporttevékenység első perceit is megfelelően felkészített, bemelegített izomzattal végezzük. A hatásos edzésmunka, valamint az esetleges balesetek megelőzésének érdekében elengedhetetlen az izomzat megfelelő bemelegítése. A bemelegítő izommasszázs megkönnyíti az izomzat sportolásra történő felkészítését és ezáltal hozzásegíti a sportolót a kitűzött cél eléréséhez.

A termék jellemzői
A Trainer® az izomzat, valamint a kötőszalagok sportolás előtti bemelegítésére szolgáló masszázskrém. Az izomszövet mélyebb rétegeibe is könnyen és gyorsan felszívódó krém elősegíti a masszírozott terület sportolásra történő hatékony előkészítését. A termék különleges DFC (Defence Factor Complex) összetevője a benne található antioxidáns hatású faktoroknak köszönhetően képes meggátolni a szabad gyökök izomszövetben való kialakulását, az izomgörcsök és izomfájdalmak megjelenését, valamint hatékonyan küzd az intenzív és hosszú időtartamú fizikai aktivitás eredményeként kialakuló oxidatív stressz ellen is. A Trainer® felszívódása gyors, nem ragad, foltot nem hagy. Fokozatos és mélyreható bemelegítő hatása az izomszövet valamennyi rétegét eléri. Hatékonyan alkalmazható sportolás hatására kialakuló izomzsibbadás kezelésére is. Alkalmazása valamennyi évszakban ajánlott.

Alkalmazási módja
Sportolás előtt a krémet vigye fel a bemelegíteni kívánt területre és egyenletes mozdulatokkal teljes felszívódásáig masszírozza.

Termékadatok

Súly:
150 g