Ingyenes kiszállítás, 5000 Ft felett!
Üzleteink nyitvatartása június 2-től megváltozik!

Fiskars X17 nagyméretű fejsze

Ár: 25 200 Ft
Cikkszám: 148883
Katalógusszám: 661019
MÉRET KIVÁLASZTÁSA

Leírás

Nagyméretű hasító fejsze a Fiskarstól.

Talán a legkedveltebb Fiskars hasító fejsze.
A széles fej meggátolja a hasítás közbeni beszorulást a rönkbe, a közepes nyél lehetővé teszi a kétkezes használatot is. Közepes méretű, 20 cm-nél nagyobb átmérőjű rönkök hasításához.
Ez az új generációs fejsze rendkívül tartós, lekerekített vágóélének köszönhetően könnyedén eltávolítható a fából és kevésbé hajlamos a törésre. A fej és nyél között tökéletes egyensúly van, ami garantálja a biztonságos és hatékony lendítést. Az új kialakításnak köszönhetően jobb lett a fejszék fogása, ezáltal jobban kontrollálható a hasítás is. Nagyobb teljesítményt érhetünk el kevesebb erőfeszítéssel.
FiberComp nyél, erős és tartós, mégis könnyű. Időjárásálló, nem befolyásolja a különböző időjárás (szárazság, nedves időjárás), nem vetemedik. A nyél vége kampós formára alakított, nem csúszik ki a kézből.
Minden Fiskars X fejsze és balta közös tulajdonsága a kétszeresen edzett fej, test acélkeménysége: 48HRC, él keménysége: 55HRC: optimális szilárdság az erős igénybevételhez. A fej PTFE (teflon) bevonattal van ellátva, mely véd a korrózió ellen és tapadásmentes felületet képez. Csökkenti a súrlódást, így megkönnyíti a vágást. A nyél és a minőségi finn acélból készült feje egybe van öntve, stabil, monolitikus egységet alkot, ami egyedülállóan szoros illeszkedést biztosít.

  • FiberComp erős nyél
  • A műanyag tartóval könnyen szállítható és tárolható
  • Rezgéscsillapító, csúszásmentes Softgrip markolat
  • Hossza 600 mm
  • Fej súlya 1086 g
  • Összesen 1570 g

 

Termékadatok

Anyaga:
acél
Nyél anyaga:
FiberComp
Súly:
1570 g
Méret:
600 mm