Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett!

Meru Thermo extra erős bemelegítő sportkrém

Ár: 2 290 Ft
Cikkszám: 265249
Katalógusszám: MERU006

Leírás

Extra erős, téli bemelegítő krém chilivel, hosszan elnyújtott, fokozódó THERMO mélymeleg hatással. Modern HotFlux összetevővel, Chilli paprika kivonattal és fahéjjal!

Erőteljesen serkent, lazítja, és hosszan melegen tartja az izmokat. Hatóideje 2-3 óra. Krém állagú, masszással mélyen a bőrbe hatol. Erőteljes bemelegítéshez, extra melegen tartáshoz. A hosszantartó meleg érzet chili paprika, fahéj tartalma miatt mozgás és egyéb hő hatására (nap, szauna, fürdő) nagyon erősen, hosszan elnyújtva fokozódik, aktívan segít melegen tartani.

Részletes leírás (hosszú):

Extra erős, téli bemelegítő krém chilivel és fahéjjal, hosszan elnyújtott, erősen fokozódó THERMO mélymeleg hatással. Erőteljesen serkent és lazítja, sőt nagyon hosszan melegen tartja az izmokat. Növeli a sportolás előtti bemelegítés hatékonyságát és segít elkerülni az izomláz kialakulásának valószínűségét.

Modern HotFLUX összetevője a bőrt kímélve és gyorsan melegít, chili paprika és fahéj összetevője pedig tartósan hat és hosszan melegen tartja az izomkat. Hatóanyagai melegítő, pezsdítő és frissítő hatásuk miatt aktívan serkentik a mikrokeringést. (chili, fahéj, rozmaring, citrom, gyömbér, kámfor) Segítenek felkészülni a fokozott izomterhelésre, és ellazítani az izmokat sportolás előtt.

Sok Chili paprikát és fahéjt tartalmaz, így a meleg érzet erősen, és hosszan tovább fokozódik mozgás, napsütés, szauna, vagy meleg víz/fürdő használatakor!

Bőrápoló összetevője a kapszulákba zárt E-vitamin használat közben felszabadul, extra ápolást, táplálást nyújtva a bőrnek.

Jelleg: Erőteljes bemelegítéshez, hosszan elnyújtott, fokozódó thermo mélymelegen tartáshoz
Hatás /érzet: nagyon erősen, és hosszan fokozódik mozgás és hő hatására (szauna, melegvíz, nap)
Hatóideje: 2 -3 óra
Állag: Krém (sheavajjal, ureaval)
Felszívódás: normál - mélyen a bőrbe hatol
Időjárás: hűvös / hideg / esős időre
Táv: közepes/hosszú távokhoz

 

Összetevők: HotFLUX •chili •fahéj •rozmaring •citrom •gyömbér •kámfor + Shea vaj, Urea, Lanolin + E-vitamin

Használat: Vékony rétegben masszírozza a gélt az igénybe vett testrészekre, a bőr hamarosan felmelegszik, kipirosodhat. Hő hatására (nap, szauna, fürdő stb.) fokozódhat, erősödhet az érzet!

Figyelmeztetés: Nyílt sebre, szembe ne kerüljön!  Ne használja visszeres, sérült bőrfelületen! Gyerekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó! Érzékeny bőrűeknek a termék használata nem ajánlott! A termék használata égető érzést, bőrpírt okozhat. Allergiás bőrreakció esetén hagyja abba a termék használatát.

Termékadatok