Ingyenes kiszállítás, 5000 Ft felett!
Üzleteink nyitvatartása június 2-től megváltozik!

Salomon Cross Pro férfi terepfutó cipő

Ár: 57 990 Ft
Cikkszám: 264316
Katalógusszám:
MÉRET KIVÁLASZTÁSA

Leírás

Az innovatív felépítésű és anyagösszetételű, tapasztalt futóknak készített Salomon Cross Pro férfi terepfutó cipő MULTI-FIT technológiájának köszönhetően tökéletesen idomul a láb formájához, megfelelő stabilitást biztosít minden futóstílushoz. Könnyű súlyával, fokozott tapadással és stabilitással bátran bevállalhatod a legmegterhelőbb terepeket is, akár keményen edzel, akár versenyen méretteted meg magad.

A Salomon Cross Pro férfi terepfutó cipő új, MULTI-FIT technológiájú modellje extrém kényelmet biztosít lábfejednek. Vízálló anyagának köszönhetően a cipő nyomás alatt sem ázik be, a felsőrész anyagán keresztül sem. 3D Fit technológiával és aramid szálakkal ellátott, négy irányban rugalmas, zokniszerű, varrat nélküli felsőrésze biztosítja a maximális illeszkedést. Míg a Matryx® külső váz közvetlenül tartja lábad, a cipő 8 mm-es sarokemelése és optimalizált talpkialakítása növeli a stabilitást. A fenntarthatóság szempontjait is figyelembe véve a cipő (pl. PET palackból, más hulladékból készült) újrahasznosított alapanyagokat is tartalmaz. Az öntött EVA talpbetét, valamint puha és lélegző bélése tovább növeli a kényelmet. Speciális geometriával ellátott Contagrip® gumi talpa még jobb tapadást biztosít sáros és puha terepen is. Bekötése, kioldása villámgyors a Quicklace™ fűzőrendszernek köszönhetően: egy mozdulattal kioldható és behúzható.

Technikai specifikáció:

  • A speciális Matryx® technológiájú, aramid szállal szőtt felsőrész kialakítása kényelmes és hatékony illeszkedést biztosít. Az aramid anyag különleges tulajdonsága, hogy dinamikus terhelésnek igen jól ellenáll. Negatív hőtágulási együtthatójának köszönhetően az aramid szálak, szövetek hő hatására megtartják méretüket, nem nyúlnak és nem zsugorodnak.
  • A Quicklace gyorsfűzővel egy mozdulattal lazítható és szorítható a cipő. A nyúlásmentes, erős fűző stabilan és biztosan tart a legmostohább körülmények között is.
  • Az öntött EVA talpbetét felveszi lábfejed formáját, biztosítva ezzel a maximális kényelmet.
  • A laza, puha és kemény, egyenetlen talajokon való maximális tapadásra tervezett Contagrip® TA talp mély, robosztus mintázata és anyagösszetétele kiegyensúlyozza a tartósságot és a tapadást.
  • Tömeg: 290 g

Termékadatok

Felsőrész anyaga:
Matryx® textil
Talp:
Contagrip
Bélés anyaga:
Textil
Átlagos súly:
290 g
Vízálló:
nem

A gyártó által használt anyagok, technológiák és eljárások

Non marking Contagrip®
 
Lace pocket
 
Quicklace™
 
EVA shaped footbed
 
OrthoLite®