Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett!

EthicSport Comfort kidörzsölés elleni krém

Ár: 7 000 Ft
Cikkszám: 228815
Katalógusszám:

Leírás

Sportolás közbeni bőrkidörzsöléstől védő krém 
Kifejezetten sportolók számára kifejlesztett bőrnyugtató és súrlódás gátló krém.
AJÁNLJUK… 

A sportolás közbeni különféle mechanikai hatások (súrlódás, dörzsölés, stb.) bizonyos esetekben akár a sportteljesítményt, vagy a sportoló testi épségét is veszélyeztethetik, ami miatt ezek kezelése és megelőzése kiemelkedő fontossággal bíró feladat. 
A Comfort® egy bőrnyugtató és súrlódásgátló tulajdonságokkal rendelkező krém. Alkalmazása a testmozgás okozta bőrkipirosodásoktól, bőrsérülésektől szenvedő sportolók számára ajánlott. Használata különösen javasolt kerékpárosok nyereggel érintkező testrészeinek, valamint futók intenzív súrlódásnak kitett testtájékainak kezelésére. De általában minden olyan esetben is hatásos lehet, amikor a hosszantartó és folyamatosan ismétlődő mozgásforma miatt a sportoló bőrfelszinének sérülésektől való megóvása a cél. Különleges és egyedi összetételének köszönhetően a Comfort® krém képes a sportoló bőrét a bőrfelszíni kopásoktól és sérülésektől megvédeni. Magas cink-oxid tartalma pedig bőrnyugtatő és fertőzésgátló hatása miatt hasznos. A termék különleges DFC (Defence Factor Complex) összetevője a benne található antioxidáns hatású faktoroknak köszönhetően képes meggátolni a szabad gyökök kialakulását. Évszaktól függetlenül az egész év folyamán bármely bőrtípuson alkalmazható.

Alkalmazási módja
A sportolás megkezdése előtt finoman masszírozva vigye fel a terméket a kidörzsölésnek kitett bőrfelületre. Tartós bőrpír esetén a terméket a sportolást követő pár nap folyamán is alkalmazza.

Figyelmeztetés
A készítmény szembe, nyálkahártyára, valamint sérült bőrfelületre ne kerüljön! Alkalmazása kizárólag külsőleg, szájba ne kerüljön, nem szabad lenyelni! Tárolása napfénytől és egyéb hőforrásoktól védett száraz, jól szellőző helyen. Gyermektől távol tartandó!
Csomagolás: 100 cm3-es (e 3,35 fl. oz) tubus

Termékadatok