Loap márkaleírás

Loap márkaleírás

Loap általános ismertető


A cég Piccollo, sro (Kft.) 1992-ben alakult Csehországban, melynek az egyik tevékenysége a LOAP márka gyártása és forgalmazása.
A LOAP márka mára egyet jelent a sportruházattal és a szabadidős tevékenységekhez készült felszerelésekkel. A vásárlók széles termékpalettából válogathatnak a női-, férfi-, és gyermekruházat, a hátizsákok, hálózsákok és sátrak közül.
A tervezésben a cég nagy hangsúlyt helyez a divatos és vonzó megjelenés mellett, a jó használhatóságra és megbízhatóságra. A gyártás során a legmodernebb technológiákat használják és megbízható, jó minőségű alapanyagokat. Szín és formavilág tekintetében pedig folyamatosan követik a legaktuálisabb divatirányzatokat. Termékeik minőségben megfelelnek a szabadidős tevékenységekhez, szabadtéri és még extrém használathoz is. A LOAP márkát megtalálhatjuk a speciális outdoor és sportboltokban, nem csak Csehországban, hanem szerte Európában.

 

A gyártó által használt anyagok, technológiák és eljárások

AAS I

Air Adjustable System
 1. Ergonomikus alakú megerősített vállpántok garantálják a tökéletes illeszkedést a hát felületéhez.
 2. Megerősített, párnázott és kiválóan szellőző hátpanel, bélelt csípőhevederrel. A párnák között kialakított szellőzőcsatornák elvezetik a keletkező verejtéket.
 3. Elkülönített, állítható hátpanel.
 4. Csatos mellheveder.
 5. Levehető csípőheveder.
 6. Felső és alsó kompressziós heveder.
 7. Ergonomikus alakú alumínium - merevítés, egyéni testalkatra állítható.

ACS II

Az erős ACSII felfüggesztési rendszert kisméretű hátizsákokhoz fejlesztették ki. Még nehéz súly esetén is maximális szellőzést biztosít a táska viselője számára.

AFS

Air Flow System
 1. Ergonomikus alakú megerősített vállpántok.
 2. Megerősített hátpanel.
 3. A hátpanel felé ívelő párnázott felület, mely garantálja a jó szellőzést, a verejtéke hatékony elvezetését.
 4. Csatos mellheveder.
 5. Négy különböző szegmensből álló bélelt csípőheveder illesztés, jól szellőző így könnyen elpárolog a keletkező verejték.
 6. Megerősített csípőheveder.

Aqua Pro I

Lélegző bevonat, hogy segítségével könnyebb legyen a test párolgása. Aqua Pro I. a vízállósága: 5,000 mm, légáteresztő képessége: 5,000 g / m2 / 24 óra.

Aqua Pro Plus

Légáteresztő hártya. Segítségével megnövekszik a páraáteresztő képessége a ruhának. Aqua Pro Plus vízálló képessége: 15,000 mm, és lélegző képessége: 10.000 g / m2 / 24 óra.

AVS

Air Ventilation System
 1. Ergonomikus alakú megerősített vállpántok, lélegző anyagból.
 2. Speciális fejlesztésű hátszerkezet, hajlékony fémkeretre feszített hálóval.
 3. A fémkeret kialakítása lehetővé teszi, hogy a hát felszíne és a háló között akadálytalanul áramoljon a levegő.
 4. Elkülönített hátpanel.
 5. Csatos mellheveder.
 6. Kényelmesen párnázott, erős csípőheveder.

Bulltech

Poliészter szövet tipikus rács mintázattal. Wovenin szálerősítés biztosítja a nagy ellenállást és kopásállóságot.

Cottonyl

Pamut és szintetikus szálak keverékéből készült anyag. Könnyen szárad, páraáteresztő kiválóan használható mindenféle sporttevékenységhez.

Drytech

Rendkívül innovatív poliuretán bevonat mikroporózus anyag. Lehetővé teszi, hogy a test gyorsabban elpárologtassa a nedvességet.

Duraflex

Minőségi csatok és klipek. Amelyeket a LOAP termékek gyártása során használnak.

Gloverwinter

Membrán, kifejezetten kesztyűkhöz. Ez membrán a kesztyű rétegei között helyezkedik el a héj és bélés anyagok között. Ennek köszönhetően ezt a technológiát nem lehet szalaggyártásban készíteni. A NexTex egy vízhatlan (15,000 mm), a levegő áteresztő (3,000 g / m2 / 24 óra), valamint szélálló membrán.

Nifco

Világhírű japán csatok, melyek garantáltan hosszú élettartamúak, könnyűek és minőségi alapanyagokból készülnek.

PolyPlus

A hollofibre thermo szigetelés kifejezetten hálózsákokban, kivételesen magas szinten. A szálak üregesek, amely lehetővé teszi a maximális felmelegedést, és a hideg kizárását. Viszont gyorsan szárad. Belső kitöltés 100% poliészter szálakból van, biztosítva a lágyságot. A Poli Plus hőszigetelés minimálisra csökkenti a csomagolás mennyiségét. Minden éghajlathoz ajánlott.

PolyTherm

Magas minőségű szigetelés, puha és könnyű anyagból. Magas szintű védelmet nyújt a hideg ellen. Valamint nagyon jó a hőtároló kapacitása.

Ribbex

Kimagasló kopásállóságú és ellenálló anyagfajta.

SoftShell

Új generációs anyag, amely biztosítja a maximális kényelmet viselőjének. Megtartja a test melegét és a száraz marad még extrém körülmények között is. Víznyomásállósága: 8,000 mm, légáteresztő képessége: 3.000 g / m2 / 24 óra.

StormEX

Stormex puha, de ellenálló szövet lélegző membránnal Pro Aqua Plus, vagy Aqua Pro I bevonattal együtt, biztosítja, hogy a nedvesség elpárologjon a testünkről, ugyanakkor a szél és a csapadék nem tud átjutni szöveten.

Tape Seam Sealing

Szalagos varratok jellemzik. A Thermoplastic technológia fontos tulajdonsága, hogy megvédi a varratokat a beázástól és széltől.

Techfleece+

Könnyű anyag amelynek célja a hőszigetelés.

Technosoft

Ez a puha és könnyű anyagból készült, mikroszálas poliészter, poliuretán bevonattal, mikroporózus struktúrával. Jellemzői: minimális folyadék elnyelő képesség és nagy légáteresztő tulajdonság.

Tectel

Tactel a Dupont bejegyzett védjegye. A state-of-the-art, kiváló minőségű rostokat tartalmaz amely lehetőséget biztosít, hogy aktívan használják. Tactel egy egyedülálló nylon alapú anyag, amely speciális Dupont 6-6 nylon szálakból áll. Ezek a szálak erősek és tartósak, de ugyanakkor nagyon könnyűek.

ThermoCool

A test természetes hőháztartásának védelmére kifejlesztett technológia. A kiváló minőségű speciális fonalak és szövéstechnológia lehetővé teszi, hogy viselője igényei szerint szabályozza a hőérzetet.

Thermolite Extra

Thermolite Extra a mesterséges szigetelés alacsony hőmérsékleten, minimális súllyal.

Jellemzői:

 • Több lágyság
 • Nedves állapotban is melegen tart
 • Rendkívüli tartósság ismételt mosás után is
 • Mosógépben is mosható és centrifugálható
 • Antiallergén

Thermolite Extra akár 30%-kal több meleget biztosít, mint a hagyományos szigetelés miközben nagyon könnyű.

Thermolite Quallo

Thermolite Quallo szigetelést úgy tervezték, hogy biztosítja az optimális egyensúlyt a hőtartás és a tartósság terén. A Hét lyukú szálak kiváló paraméterekkel rendelkeznek a hőszigetelésben úgy, hogy közben extra könnyűek. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, még nedves állapotban is. Háromszor gyorsabban szárad, mint a hagyományos műszálak, ezért könnyen mosható, tisztítható. Antiallergén. Thermolite Quallo megfelel szélsőséges éghajlati körülmények által állított követelményeknek is.

Thinsulate

Kiváló minőségű szigetelés magas szintű védelmet biztosít a hideg ellen.

TriFibre

Technikai poliamid anyag tulajdonságait javítják fel vastagabb szálszerkezettel és poliuretán bevonattal. Nagy teljesítményű védelmet nyújt párás, nedves és szeles körülmények között.

YKK

Világ csúcsminőségű cipzárja. Általa hosszú távon is a tartósság és a megbízhatóság jellemzi a Loap termékeket.