Lasting márkaleírás

Lasting márkaleírás

Lasting zoknik általános ismertetető


Kevesen gondolnák, hogy mennyire fontos a jó lábbeli mellett a jó sportzokni választása. Hiszen a lábunk és a cipőnk között ez teremti meg a kapcsolatot. Nem csak a lábunk melegen tartása a feladata, hanem azoknak a kényelmi funkcióknak is meg kell felelnie, amelyeket ha jól választottunk, szinte észre sem veszünk. Mint a szellőzés, nedvesség elvezetés, gyors száradás, baktériumölő hatás, mechanikai védelem stb.
A Csehországban készülő LASTING zoknik messzemenően megfelelnek mind a funkció, mind pedig a kényelmi szempontok által támasztott követelményeknek. A LASTING SPORT Ltd. már 1991 óta készíti igen magas színvonalon a legmodernebb technológiával a termékeit. Ezek közül a legfontosabb az egyedülálló AirCond technológia. Ennél a kötési eljárásnál a termék magas funkcionalitásához szükségesek anyagokat együtt használják a víztaszító anyagokkal, mint a polipropilén vagy poliészter fonalak, vagy olyan speciális szálakkal, amelyek a zokni talpához és alsó részéhez használatosak. Ennek köszönhetően valamennyi évszakra és szabadidős tevékenységhez megtaláljuk közöttük a legmegfelelőbb modellt. Amelyek között szinte valamennyi sportág (kerékpározás, atlétika, síelés, jégkorong, labdarúgás, hegymászás stb.) számára találunk speciális módon a célnak leginkább megfelelő szövési technikával és szálösszetétellel készült zoknit. Ezek a termékek magas minőségük mellett, kategóriájukban alacsony áron kaphatók.

 


A Lasting aláöltözékekről


A zokniknál jól bevált anyagokat és technológiákat továbbfejlesztve, a dinamikusan fejlődő cég később megkezdte a különböző aláöltözékek gyártását. A modellek szintetikus vagy természetes szálakból, ill. a kettő keverékéből készülnek. Anyagfajtának megfelelően, jellemző tulajdonságaikról az egyes modellek leírásain belül olvashatunk.