Iratkozz fel hírlevelünkre! »

AJÁNDÉK 5% KEDVEZMÉNY!

Fiskars X27 rönkhasító fejsze
-10%

Fiskars X27 rönkhasító fejsze

Akciós ár: 25 190 Ft Normál ár: 27 990 Ft
Cikkszám: 148894
Katalógusszám: 661028
MÉRET KIVÁLASZTÁSA

Leírás

Fiskars X27, a legnagyobb rönkhasító fejsze. A Fiskars új generációs fejszék 20 év tapasztalata, és a részletekre történő odafigyelés alapján készültek.

A Fiskars új X27 hasítófejsze tökéletesen egyensúlyozott, hosszabb nyele nagyobb lendítést tesz lehetővé. Javított a fej geometriáján ezzel biztosítja a tökéletes egyensúlyt a fej és a nyél között a lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb használat érdekében. Az ultra könnyű, rázkódáselnyelő és tartós FiberComp nyél minimalizálja a fáradságot, lendítéskor nagyobb erőkifejtést tesz lehetővé és szinte törhetetlenné teszi a fejszét normál körülmények között.
A széles fej meggátolja a hasítás közbeni beszorulást a rönkbe, a nyél hossza lehetővé teszi a kétkezes használatot is. A fej és nyél között tökéletes egyensúly van, ami garantálja a biztonságos és hatékony lendítést. Az új kialakításnak köszönhetően jobb lett a fejszék fogása, ezáltal jobban kontrollálható a hasítás is. Nagyobb teljesítményt érhetünk el kevesebb erőfeszítéssel.
FiberComp nyél, erős és tartós, mégis könnyű. Időjárásálló, nem befolyásolja a különböző időjárás (szárazság, nedves időjárás), nem vetemedik. A nyél vége kampós formára alakított, nem csúszik ki a kézből.
Minden Fiskars X fejsze és balta közös tulajdonsága a kétszeresen edzett fej, test acélkeménysége: 48HRC, él keménysége: 55HRC: optimális szilárdság az erős igénybevételhez. A fej PTFE (teflon) bevonattal van ellátva, mely véd a korrózió ellen és tapadásmentes felületet képez. Csökkenti a súrlódást, így megkönnyíti a hasítást. A nyél és a minőségi finn acélból készült feje egybe van öntve, stabil, monolitikus egységet alkot, ami egyedülállóan szoros illeszkedést biztosít.

  • Nagy rönkök hasításához
  • A műanyag tartóval könnyen szállítható és tárolható
  • Fej súlya: 1830 g
  • Összsúly: 2600 g
  • Hossz: 9150 mm

Termékadatok

Anyaga:
acél
Nyél anyaga:
FiberComp
Súly:
2600 g
Méret:
9150 mm