Ingyenes kiszállítás, 30.000 Ft felett!

Storm Eco Proofer Professional impregnálószer

Ár: 18 000 Ft
Cikkszám: 282957
Katalógusszám: S51213EE
MÉRET KIVÁLASZTÁSA

Leírás

Visszaállítja a vízálló ruházat és felszerelés eredeti vízlepergető felületét, és szabadalmaztatott, kopásálló, környezetbarát felületet hagy maga után.

  • Nagy kiszerelés a nagy igénybevételű helyzetekre (1 L, 5 L vagy 25 L)
  • PCF-mentes öko formula
  • Hőre keményedő
  • Alkalmas minden vízálló és lélegző textíliához
  • Kopásálló

Ahogy egy technikai ruhadarabot használunk a víztaszító felületkezelése, a DWR elkezd öregedni és károsodni.

A megfelelő ápolási és tisztítási program fenntartása biztosítja, hogy a ruhadarab a lehető leghosszabb ideig a lehető legjobban teljesítsen. Azonban eljön az idő, amikor a DWR cserére szorul, ezt a felhasználó egy egyszerű mosással elvégezheti. ECO proofer impregnálószerünk nem tartalmaz káros PFC-ket és kiváló teljesítményt nyújt.

Alkalmazásával a ruhadarab a lehető legközelebb kerül az eredeti állapotához. A bemosás a legegyszerűbb módja, mivel a tisztítással azonos mosási ciklusban elvégezhető. Így vizet és energiát takaríthat meg, valamint a mosások száma minimálisra csökkenthető. Annak ellenőrzésére, hogy egy ruhadarab igényel-e egy kis extra DWR-t, egy egyszerű teszttel tudod ellenőrízni. Csepegtess vizet a ruhadarab felületére és ha ez lefolyik, akkor a DWR jól működik, ha a felülethez tapad vagy nedvesíti a felületet, a szín sötétedik, akkor érdemes a következő mosáskor egy adag Eco proofer-t tölteni az öblítőszer helyére.

Rázd fel a flakont, önts egy adagot az öblítőszer rekeszébe, majd mosd ki a ruhanemű gyártójának útmutatásai szerint. Az optimális teljesítmény érdekében használj a Storm Wash mosószert. Hagyd megszáradni, majd fejezd be a szárítást szárítógépben.

Termékadatok

Űrtartalom:
1000 vagy 5000 vagy 25000 ml
Kiszerelés:
folyékony mosószer