Ingyenes kiszállítás, 15.000 Ft felett!

Black Diamond Onsight 375 fejlámpa
-17%

Black Diamond Onsight 375 fejlámpa

Akciós ár: 20 690 Ft Normál ár: 24 990 Ft
Cikkszám: 277658
Katalógusszám: BD620663-6011
SZÍN KIVÁLASZTÁSA
Black Diamond Onsight 375 fejlámpa (Aluminum)
Black Diamond Onsight 375 fejlámpa (Rose)
MÉRET KIVÁLASZTÁSA

Leírás

A mexikói mészkőfalakon végzett éjszakai mászások során kifejlesztett Onsight, a Black Diamond célzott megoldása a hegymászók számára. Az egyszerűség és a robusztusság a lámpa minden egyes aspektusába beépítettük, az egygombos felépítéstől kezdve a teljesen víz alá meríthető IP67-es vízálló konstrukcióig.

  • Onsight kétnyalábos konfigurációja, amely a hegymászóknak leginkább szükséges két fő világítási módot biztosítja.
  • A fő mászó üzemmódot a közvetlenül Ön előtt lévő fogások vagy ösvények megvilágítására optimalizálták, 300 lumen széles, egyenletesen eloszló fénnyel, amely nem vakít, amikor a következő nittet vagy kis kapaszkodót keresed.
  • A másodlagos útvonalkereső üzemmód egy erőteljes, keskeny, nagy távolságra sugárzó fényt ad, és a teljes maximális teljesítményt 375 lumenre növeli, lehetővé téve a standok kiszúrását vagy a távoli ösvények keresését.
  • Kettős PowerTap™ technológiát adtunk hozzá, hogy az elülső ház jobb és bal oldalának érintésével könnyedén válthass a mászó és az útvonal-kereső üzemmódok között.
  • A rugalmasságot biztosítja az Onsight Dual-Fuel kompatibilitás, mivel az újratölthető BD 1800 Li-ion akkumulátorral(nem tartozék) vagy három hagyományos AAA elemmel is működtethető.
  • Az elülső ház ultravékony és extra csuklóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közel kerüljön a falhoz, és mégis mindent lásson, amit látnia kell maga körül.
  • Végül, a legmagasabb, IP67-es vízállósági besorolással ez a lámpa teljesen víz alá meríthető és porálló, ami azt jelenti, hogy teljesen zárt, és akkor is számíthatsz rá, ha elered az eső..

Termékadatok

Súly:
135 g
Méret:
11.5 x 10.2 x 12 cm
Fényforrás:
LED
Fényerő max.:
375 Lumen
Világítótávolság max.:
85 m
Üzemidő max.:
100 óra
Tápegység:
3 db AAA ceruzaelem vagy BD 1800 újratölthető akkumulátor (nem tartozék)
Szabályozható fényerő:
igen
Vízálló:
igen