Kívánságlista

Mi is a kívánságlista?

Egy kényelmi szolgáltatás webáruházunk részéről Önnek. Tetszik egy vagy több termékünk, de még nem érzi magát készen a vásárlásra? Semmi probléma, éppen ezért hoztuk létre ezt az alkalmazást. Tegye a kiválasztott ruházatot, cipőt vagy bármely terméket a kívánságlistájára és mi megőrizzük az adatokat mindaddig, amíg Ön visszatér webáruházunkba és kosarába teszi. Így nem kell újra keresgélnie egyszerűen és gyorsan intézheti már „régóta” tervezett vásárlását.

Hogyan működik?

Ahhoz, hogy a kívánságlistáját használhassa, be kell jelentkeznie oldalunkra regisztrált e-mail címével és jelszavával. Ezután böngésszen oldalunkon, keressen termékeink között! Mindegyik termékünk részletes adatlapján találni fog egy „Hozzáadom a kívánságlistámhoz” gombot.

 

 

Hozzáadom a kívánságlistámhoz

 

Kattintson rá és már hozzá is adta a terméket kívánságlistájához.  

 

Kívánságlista

 

Ezt a listát megőrizzünk, ha később visszatér áruházunkba és belép a felhasználói fiókjába újra megtekintheti az előzőleg kiválasztott termékeket. Előfordulhat, hogy az előzőleg kívánságlistába helyezett termék nem jelenik meg újra, ennek oka, hogy pillanatnyilag nem áll rendelkezésre készletünkön, vagy nem előrendelhető a gyártótól.Ebben az esetben kérjük válasszon hasonló terméket kínálatunkból. Használja és élvezze a lehetőség előnyeit!